عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت

کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت رئیس‌جمهور سابق آمریکا روی کار آمدن یک رئیس‌جمهور زن در این کشور پس از پایان دوران ریاست‌جمهوری ترامپ را پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیل کلینتون، رئیس‌جمهور سابق آمریکا عنوان کرد که معتقد است رئیس‌جمهور بعدی آمریکا پس از دونالد ترامپ، یک زن خواهد بود.
به گزارش هیل، در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان رقابت‌های ریاست‌جمهوری این کشور کامالا هریس را به عنوان نامزد حزب دموکرات شکست داد، بیل کلینتون عنوان کرد که به زودی یک زن ریاست قوه مجریه آمریکا را در دست خواهد گرفت.
کلینتون در مصاحبه‌ای عنوان کرد: من هنوز فکر می‌کنم که ما به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت.
اظهارات کلینتون در حالی مطرح می‌شود که هم هیلاری کلینتون و هم کامالا هریس دو نامزد زن حزب دموکرات در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا با ترامپ وارد رقابت شدند، اما در نهایت نیز از وی شکست خوردند و تاکنون هیچ زنی در سمت رئیس‌جمهور این کشور وارد کاخ سفید نشده است.
کلینتون در اظهاراتش شانس پیروزی یک زن در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از حزب جمهوری‌خواه را بالاتر از حزب دموکرات دانست و عنوان کرد کشور به سمت حمایت از جمهوری‌خواهان و راست‌گرایان در حال حرکت است.
به گفته بیل کلینتون در صورتی که هیلاری کلینتون، همسر وی در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۰۸ نامزد انتخاباتی آمریکا می‌شد، می‌توانست پیروز انتخابات شود.
کلینتون در جریان رقابت‌های ریاست‌جمهوری آمریکا از کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات حمایت کرد با این حال تحت تاثیر اظهاراتی در حمایت از کشتار غیرنظامیان از سوی اسرائیل مورد انتقاد شدید رای‌دهندگان آمریکایی قرار گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار